Voor deze zaken ben je bij ons aan het goede adres.

 Afhaalgerechten
 Koude en warme buffetten
 Bedrijfcatering
 Conceptcatering
 Kok aan huis met bediening
 Barbecue tot 300 personen

 Walking Diner
 Buurtfeesten, tuinfeesten, eetfestijn op maat
 Verhuur van borden, bestek, ...
 Verhuur van springkastelen
 Verhuur van tenten

Buffetten

Visbuffet

28,85 €/pp

      Tomaat gevuld met grijze garnalen

        Gepocheerde zalm

        Duo van gerookte zalm – Heilbot

        Gegrilde Gamba | Paprika

        Gebakken scampi | Curry

        Tongschar | Groene asperges

        Cannelloni gevuld met krab

        Gerookte Tonijn

        Gevuld eitje | forel

        Mousse van coquilles

Het visbuffet kan aangevuld worden met een halve kreeft “belle vue” dit voor 14€extra/pp

Vlees/vis buffet

27,50 €/pp

·        Tomaat gevuld met grijze garnalen

·        Gepocheerde zalm

·        Duo van gerookte zalm – Heilbot

·        Gegrilde Gamba | Paprika

·        Gandaham | Meloen

·        Gevuld eitje – Mosterd

·        BBQ- gegrilde kippenonderbout

·        Meesterlijke ham | groene asperges

·        Italiaans assortiment van fijne vleeswaren

·        Wildpaté | confituur

Communiebuffet

35,00 €/pp

Gepelde tomaat gevuld met garnalen

Gebakken zalm / noten

Gegarneerd eitje / haringkaviaar

Domino van gerookte zalm en heilbot

Witte asperges / meesterlijkeham

Roodgebakken rosbief / pijnboompitten

Carpaccio van rund / parmezaan

Gandaham / meloen / steranijs

Spiesje van scampi / curry

Mousse van rivierkreeftjes / mango

Gebakken kippenbout / honing

Alle koude buffetten worden voorzien van bijpassende rauwkost groentjes zoals witloofsalade, sla-harten, tomatensla, knolselder, witte kool / Curry . Alsook bijpassende broodjes en boter.

Ook de huisbereide mayonaise en cocktailsaus zijn inclusief.

Buffetten vanaf 4 personen worden gepresenteerd op een spiegel en alle buffetten worden afgewerkt met fruit.

Moederdagmenu

35,50 €/pp

Aspergeroomsoep | Grijze garnalen | Mimoza van ei 

**

Gegrilde Zalm | Witte asperges AA | Graanmosterd 

**

Varkenshaasje "Duroc d'Olives" | Gegrilde groenten | Gratin-aardappelen 

**

Créme Brulee

Lentemenu

37,50 €/pp

Tartaar van zalm | Advocado 

**

Velouté van witte asperges | Mimoza van ei  

**

Kort gegrild lamskroontje | Gegrilde groenten | Wedges 

**

Créme brulee 

Communiemenu

40,00 €/pp

Assortiment van 3 koude hapjes per persoon

**

Aspergesoep | toast | mousse van gerookte forel

**

Stoofpotje van vers vis | witte asperges | witte wijnsaus

**

Lamskroon | pesto | warme tomaat (+5€/pp)
Of
Gegrilde zalmfilet | asperges | mousseline aardappelen

**

Dessertcreatie

Contacteer ons voor meer info over de menu's

Algemene traiteurdienst: suggesties voor lente en zomer

Broodjesmand 10€/pp

het assortiment van broodjes zal worden belegd met :

  • Wit ovenbroodje | garnaalsalade | gepelde tomaat
  • Meergranen broodje |gebakken kip | currymayonaise
  • Bruin ovenbroodje | gerookte zalm | gemarineerde sjarlot
  • Kruidenbroodje | meesterlijke ham | groene asperges
  • Foccacia | gerookte ham | galia meloen

Bestaande uit 5 broodjes per persoon.

Koude hapjes

  • Fregola | tomaat | aubergine 2€/pp
  • Couscous | paprika | scampi 2€/pp
  • Vitello tonato 2€/pp
  • Rilette van eend | confijt van pompoen 2€/pp
  • Tonijn | wasabi | gember 2€/pp
  • Tartaar van zeebaars | radijs | limoen 2€/pp
  • Tartaar van rund | kwartel-ei 2€/pp

Warme hapjes

  • pompoensoepje | curry  2€/pp
  • Scampi | pestodip 2€/pp
  • Bruchetta | buffel mozzarella | gerookte ham 2,35€/stuk 
  • Bruchetta | tapenade van zwarte olijven 2,75€/stuk 
  • Bladerdeeg met gerookte zalm | spinazie 2€/pp
  • Gegratineerde oester “creuze nr2” | spinazie | sjalot 2,20€/pp

Koude voorgerechten

  • Vitello tonnato 14,50€/pp
  • Carpaccio van rund | pesto | parmezaan 14,50€/pp
  • Tartaar van zalm | mierikswortel | zongedroogde tomaat 16,50€/pp
  • Halve kreeft “belle vue” | coulis van raquette | rode biet 21€/pp
  • Salade nicoise | zwaardvis 18,50€/pp

Koude voorgerechten worden voorzien van bijpassende broodje en boter.

Warme voorgerechten

  • Sint-jakobschelp “klassiek” 14,50€/pp
  • Scampi | Thaise curry | appel 16,50€/pp
  • Gebakken halve kreeft | blanke boter | kasteelaardappelen 24€/pp
  • Gegrilde gamba | kruidensalsa 18€/pp
  • Vol-au vent van noordzeevis | citroen puree 18,50€/pp

Warme hoofdgerechten worden vergezeld van bijpassende aardappelbereiding of pasta.
Warme en koude voorgerechten zijn ook verkrijgbaar als hoofdgerecht.

TIP ! Luxe formule van 3 koude en 2 warme hapjes aan 9€/per persoon.
Het assortiment van deze hapjes zal seizoensgebonden voor u worden samengesteld.