Voor deze zaken ben je bij ons aan het goede adres.

 Afhaalgerechten
 Koude en warme buffetten
 Bedrijfcatering
 Conceptcatering
 Kok aan huis met bediening
 Barbecue tot 300 personen

 Walking Diner
 Buurtfeesten, tuinfeesten, eetfestijn op maat
 Verhuur van borden, bestek, ...
 Verhuur van springkastelen
 Verhuur van tenten

Communie suggesties

Communiebuffet

38 €/pp

 

Gebakken zalm | kruidenkorst 

 

Gepelde tomaat gevuld met grijze garnalen 

 

Gerookte zalm snippers | Lente- ui 

 

Scampi spiesje | Chorizo

 

Gevuld eitje | Krab | Kaviaar  

 

Langoustine | Tuinkruiden 

 

Gerookte ham | Meloen 

 

Meesterlijcke ham | Witte asperges 

 

Carpaccio van rund | Parmezaan 

 

Vitello tonnato | Asperges 

 

*inbegrepen: groetenbuffet & aardappelsalade

Communiemenu

40 €/pp

 

Aspergesoep | Gerookte paling

**

Vitello tonnato | Witte asperges

**

Gegrild varkenshaasje | Seizoensgarnituur | Krieltjes

**

Tiramisu met speculaas

OF

Dessertbuffet (vanaf 10personen) + 5€/pp

 

Buffetten vanaf 4 personen worden gepresenteerd op een spiegel en alle buffetten worden afgewerkt met fruit.

Algemene traiteurdienst: suggesties voor lente en zomer

Broodjesmand

het assortiment van broodjes zal worden belegd met :

  • Wit ovenbroodje | garnaalsalade | gepelde tomaat
  • Meergranen broodje |gebakken kip | currymayonaise
  • Bruin ovenbroodje | gerookte zalm | gemarineerde sjarlot
  • Kruidenbroodje | meesterlijke ham | groene asperges
  • Foccacia | gerookte ham | galia meloen

Bestaande uit 5 broodjes per persoon.

Koude hapjes

  • Fregola | tomaat | aubergine
  • Couscous | paprika | scampi 
  • Vitello tonato 
  • Rilette van eend | confijt van pompoen 
  • Tonijn | wasabi | gember 
  • Tartaar van zeebaars | radijs | limoen 
  • Tartaar van rund | kwartel-ei

Warme hapjes

  • pompoensoepje | curry 
  • Scampi | pestodip 
  • Bruchetta | buffel mozzarella | gerookte ham 
  • Bruchetta | tapenade van zwarte olijven  
  • Bladerdeeg met gerookte zalm | spinazie 
  • Gegratineerde oester “creuze nr2” | spinazie | sjalot 

Koude voorgerechten

  • Vitello tonnato
  • Carpaccio van rund | pesto | parmezaan 
  • Tartaar van zalm | mierikswortel | zongedroogde tomaat
  • Halve kreeft “belle vue” | coulis van raquette | rode biet
  • Salade nicoise | zwaardvis

Koude voorgerechten worden voorzien van bijpassende broodje en boter.

Warme voorgerechten

  • Sint-jakobschelp “klassiek”
  • Scampi | Thaise curry | appel
  • Gebakken halve kreeft | blanke boter | kasteelaardappelen
  • Gegrilde gamba | kruidensalsa
  • Vol-au vent van noordzeevis | citroen puree

Warme hoofdgerechten worden vergezeld van bijpassende aardappelbereiding of pasta.
Warme en koude voorgerechten zijn ook verkrijgbaar als hoofdgerecht.

Luxe hapjes formule 15€ pp

Oosterse tartaar van tonijn 

 

Gemarineerde zalm | Bloemkool

 

Gebakken asperges | Gerookte eend 

 

Bruchetta | Tartaar van tomaat (Warm)

 

Spiesje van kruidenballetjes | Dip van zoete aardappel